Side by Side: Digital Festival Concert

Side by Side: Digital kulminerar i Festival Concert, en musikmanifestation för hopp och sammanhållning där deltagare från när och fjärran bidrar. Konsertens höjdpunkt blir det kända musikstycket Circle of Life ur Lejonkungen där ambitionen är att skapa världens största digitala orkester.

Inspelat för GSOplay Junior 16 juni 2020

Om Side by Side

Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och lägret är en viktig del av firandet inför Göteborgs 400-årsjubileum. Under några härliga dagar i juni varje år samlas barn och unga från hela världen för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Med musiken som kraft motarbetar lägret segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Inläggen ovan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!