Sänds live 23 juni 2021 15:00

Side by Side: Digital Festival Concert

Lägg till i kalender
Det internationella musiklägret Side by Side: Digital kulminerar i Festival Concert, en musikmanifestation för hopp och sammanhållning där deltagare från när och fjärran bidrar.

Konsertens höjdpunkt blir Canon/Memories, där arrangörerna Tvete Vik & Dahlgren slagit samman Memories av Maroon 5 med Canon i D av Johann Pachelbel och skapat lägrets mest ambitiösa arrangemang någonsin!

Om Side by Side

Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och lägret är en viktig del av firandet inför Göteborgs 400-årsjubileum. Under några härliga dagar i juni varje år samlas barn och unga från hela världen för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Med musiken som kraft motarbetar lägret segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Läs mer om Side by Side här

Inläggen ovan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!